Кърти чисти извозва

АД Партнърс разполага с квалифицирани специалисти в областта на услугата „кърти чисти извозва“. Ние можем да ви предложим пълния набор от услуги в тази област: от къртенето и събарянето – до почистването и извозването.

 

Важно е да се уточни, че компанията работи без посредници и лично изпълняваме договорената работа в най-кратки срокове. Можете да ни наемете както само за къртене, така и единствено за извозване на натрупаните от вас строителни или битови отпадъци. Почистваме мазета и тавани и изхвърляме на сметище натрупаните в тях стари мебели, техника, ненужен багаж и покъщнина.

 

Извършваме основни почиствания на апартаменти и къщи с изнасяне и транспортиране на непотребните ви в тях вещи. Специализирани сме и в събарянето на стари постройки- бараки, къщи, огради или каквито и да било други масивни сгради.

 

Ето и кратка разбивка на основните услуги, за които може да ни потърсите:

 

 • Къртене на бани

  Демонтаж на бойлери и мивки, събаряне на плочки и лепило, изкъртване на мазилката и замазката, почистване и извозване на отпадъците.

   

 • Къртене на бетон

  Къртим бетон, колони, основи, трегери и други. Почистваме терена и извозваме отпадъците до специализирано сметище.

   

 • Къртене на плочки

  Къртене на плочки, камък, гранитогрес и фаянс в кухни, коридори, басейни и други. Премахване на лепилото, събиране в чували на боклука и изнасяне.

   

 • Къртене на подпрозорци

  Къртим бетонни и тухлени подпрозорци, спазвайки правилата за безопасност. Предварително демонтираме старата дограма

   

 • Къртене на тухла

  Събаряне на тухлени стени – внимателно и без странични щети. Извозваме до депо за отпадъци.

Позвънете ни сега