Производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма

АД Партнърс ЕООД е фирма за производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма, окачени фасади, вътрешни и външни преградни системи от алуминий и стъкло.

 

Нашата компания притежава дългогодишен опит, като в това време успяхме да завършим огромен брой проекти и да спечелим множество доверени партньори. Благодарение на младия и динамичен екип и висококачествените продукти, които предлагаме, фирмата ни бързо успя да създаде успешни позиции в бранша.

 

През годините, в които развиваме дейността си, сме се доказали като лоялен и коректен производител на PVC и алуминиева дограма. Защитаваме интересите на своите клиенти с конкурентни цени, прецизност на работа и реализация в срок, без това да рефлектира върху качеството.

 

Производствената ни база е оборудвана със съвременни машини за производство на всички видове дограми. В базата ни могат да бъдат видени мостри и каталози на предлаганите от нас продукти – дограма, обков, стъклопакети, врати, щори и други.

 

Успехът ни се дължи на гъвкавостта, креативността и иновативността в изпълнението на поръчките, и в политиката на управление. В офиса ни ще получите цялата необходима информация за предлаганата от нас широка гама от подукти и услуги, благодарение на добре обучените кадри, с които разполагаме – винаги готови да помогнат за осъществяването на Вашите стандартни и нестандартни решения.

 

Очакваме ви!

 

 

Позвънете ни сега